Em quedaré guerxa…

23 08 2009

Fa moooooolt de temps, quan encara podia seguir alguna serie per TV, vaig veure un capítol de CSI on van descobrir una implicada quan parlant amb ella va girar la mirada cap a la dreta en respondre una pregunta sobre la coartada del sospitós.
Però no recordo l’explicació que en van donar. Així que jo, no sé perquè, vaig arribar a la conclusió, que mirant a l’esquerra recordes, perquè estem acostumats a la lectura occidental on el passat és a l’esquerra… I, per tant, el futur que no existeix o el que inventem està a la dreta.

Fa uns dies, la meva teoria mig es va reforçar quan veient un capítol del dorama The Quiz Show 2 (que per cert, no està malament! Encara que jo no entenc com la gent té els collons de presentar-se a un programa així… On es descobreix el costat més fosc i vergonyós de cada concursant) un dels concursants, que havia segrestat la filla de la productora del programa, mira a l’esquerra dient que la nena corre perill quan resulta que estava mentint… I jo que vaig pensar: “és clar, mira a l’esquerra perquè la seva lectura és de dreta a esquerra! I si és a l’inrevés que l’occidental també això ho hauria de ser, oi?”

Però avui he començat a veure una altra sèrie, Mr. Brain, on m’han desfet la teoria… I contradiu l’altra sèrie nipona, però corrobora la de CSI, ja que com he dit, la teoria que jo tenia és perquè no vaig estar al tanto de quan donaven l’explicació… Suposo que algú parlaria a taula en aquell moment, perquè ho veia sopant.
Torna a dir que menteix qui mira a la dreta (i amunt) i diu la veritat el que ho fa cap a l’esquerra, justificant-se en la lateralitat del cervell.

Així que, no contenta amb les explicacions que em poden donar aquestes sèries basades en part en raonaments científics, m’he dedicat a googlejar (i a contribuir una mica a l’escalfament global) i encara he quedat pitjor…
Perquè altre cop hi havia contradiccions entre els diferents llocs que he mirat…

Qualifiquen de mentiders els que miren cap a la dreta:

Qualifiquen de mentiders els que miren a l’esquerra:

Només he mirat a la primera plana del cercador, ja que després els resultats ja eren de temàtica política…
Així que el resultat final és…
Mentiders els que miren a la dreta 5 // Mentiders els que miren a l’esquerra 3
Majoria absoluta els primers!

Què creieu vosaltres?
Perquè jo ja, de tant mirar amunt i a la dreta o a l’esquerra, m’estic quedant guerxa!
(@~@)


Accions

Informació

2 responses

2 09 2009
Verónica

Jajajajajaja, doncs no t'hi escarrassis més!
Al qui creguis que menteix li dones un cop de puny XD
Molts petons

3 09 2009
Turris

Si… ja…
Però és que ara ja no sé quin és el de la dreta i el de l'esquerra! Que de tant tombar els ulls en veig quatre en comptes de dos! XDD

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: